fbpx

Om os

Vi råder over et stort antal boliglejemål, der for størstedelen er placeret i Trekantområdet og på Fyn. Der er altid i vore ejendomme lagt stor vægt på at gøre fællesarealer nydelige og forbilledlige, således at det er med til at danne grobund for din perfekte bolig.

Vi råder over egne ejendomsadministratorer, teknikere og viceværter, som sikrer, at b.la. gartnere, rengøringspersonale og håndværkere udfører deres arbejde iht. vores høje standarder.

Vi ønsker at yde høj menneskelig service, udvise troværdighed samt præstere et højt kvalitetsniveau i det arbejde, vi udfører. Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at opfylde dine behov, så du som tilfreds lejere bliver hos os i mange år.

Vi er bindeleddet mellem ejere og lejere, og lige så seriøst vi arbejder med at skabe værdi for ejeren af ejendommen, lige så dedikerede er vi til at skabe gode forhold for de mennesker, som vi udlejer ejendommene til. Disse parter er afhængige af hinanden, og vi er bindeleddet, der skaber den gode relation mellem dem. Derfor indgår vi kun aftaler på drift af velholdte ejendomme, hvor vi ved, at vi kan tiltrække og fastholde tilfredse lejere.

Ejendomsbranchen er altid i udvikling. Det bedste, vi kan gøre og gør, er at være foran og følge de trends, der udvikler sig inden for branchen. Det handler om at være bedst muligt klædt på og leve op til de krav, branchen stiller. Vi er et seriøst og aktivt ejendomsselskab. Vi glæder os til at hjælpe dig med alt inden for ejendomsadministration og -rådgivning.

Du kan herunder møde nogle af vores lejere og læse om deres oplevelse af, hvordan det er at være lejer hos os.

Kurt Lynge Rasmussen bor sammen med sin kone i et af de 22 velholdte rækkehuse i Odense på Herluf Trolles Vej, som administreres af Futurum. Her har de boet siden 2006.

”Da vi flyttede ind, var der en anden ejer af rækkehusene, og Futurum overtog først administrationen af husene for nogle år siden. Vi har oplevet, at det har kørt upåklageligt, lige siden Futurum kom ind i billedet. Futurums medarbejdere agerer hurtigt, når der er store eller små udfordringer. Vi har fået skiftet komfur og køleskab, og det har Futurum været hurtige til,” fortæller Kurt Lynge Rasmussen og tilføjer, at der også er hurtig responstid ved de mindre ting som en dryppende vandhane.

Kurt og hans kone nyder en pensionisttilværelse i rækkehuset, hvor de især er glade for haven, der hører til huset:

”Haven bruger vi rigtig meget. Der er også nogle fine fællesarealer, som især er populære blandt børnefamilierne. Vi har også en hyggelig tradition, som går ud på, at flaget bliver hejst, når en af beboerne i vores område har fødselsdag.”

Menu