fbpx

Hedelundhegnet i Stige

Lejeboliger i Stige

– dobbelthuse udlejes på Fyn i den nordlige bydel af Odense

Hos Futurum tilbyder vi moderne lejeboliger beliggende i den naturskønne Odense-bydel Stige. Hvis du er på udkig efter en lejebolig i Odense-området, er de nye lejeboliger i Stige oplagte muligheder.

På lukkede vænger – Hedelundhegnet og Hedelundmarken – opføres 38 super moderne dobbelthuse med redskabsrum, private terrasser og haver. Husene opføres af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S.

Huslejen begynder ved 10.845 ekskl. forbrug til el, vand og varme.

Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Stige, har vi også andre ledige boliger, se mere her

Udlejning er i fuld gang. Der er få ledige huse tilbage til indflytning snarest.

Har du spørgsmål eller ønsker en fremvisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6440 3700

Bebyggelsen

Bebyggelsen er beliggende på to lukkede vænger – Hedelundhegnet og Hedelundmarken – og består af 38 moderne og energivenlige dobbelthuse opført på selvstændige grunde i størrelser på 290-399 m2. Husstørrelser på 110 m2 og 120 m2. 110 m2 huse er med 4 værelser og 120 m2 er med 5 værelser.

Til hvert hus hører egen flisebelagt terrasse og have afgrænset af ligusterhæk. På ankomstsiden er der flisebelagt adgang til entreen. Til hvert hus hører et godt redskabsrum med fast bund, strøm og lys.

Alle husene er i et plan med stort åbent køkken/alrum i sammenhæng med stuen og med udgang til terrassen. Husene udføres med entre/bryggers og regulære værelser samt badeværelse med separat bruseniche og fast badmiljø.

Husene opføres i moderne lysegrå teglfacader og med afvalmet sadeltag. Tagrender og nedløb i zinkbelagt stål. Husene udføres med moderne træ/alu vinduer og døre, farve mørk udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduer er af mørk skifer.

Boligernes materialevalg er gennemtænkt, så bebyggelsen vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Odence C 15 min

E45 20 min

Stige Skole 1 min

Stige Børnehave 1 min

Bybus 2 min

Rema1000 – Stige 1 min

Området - Tæt på Odense

I den nordlige del af Odense finder du Stige, der byder på mange af hverdagens fornødenheder. Her er skoler, børnehaver, idrætsforeninger og indkøbsmuligheder.

Lejebolig tæt ved vandet
Stige byder desuden på dejlig natur tæt ved Odense Fjord, her er både lystbådehavn og bådehavn, hvis historie går langt tilbage. Også værd at nævne er Stige Ø, en halvø, som er omdannet til et natur- og aktivitetsområde.

Lejebolig i skøn natur
Faktisk byder hele området omkring Stige og Odense Fjord på store naturoplevelser. Man kan fx cykle, vandre fra bunden af Odense Havn og ud gennem fjorden til Klintebjerg Havn. Her går færgen til Vigelsø – en 132 hektar stor ø i Odense Fjord, der er givet tilbage til naturen og byder på skov og strandenge med små vandhuller og et mylder af vandfugle året rundt.

Shoppingmekkaet Odense
Får du lyst til at shoppe eller mærke byens puls, er Odense med sit stærke handels- og kulturliv ikke langt væk.

Mange seværdigheder i Odense og omegn
Odense er Danmarks tredje største by – her stammer vores verdensberømte H. C. Andersen fra.

Boligbeskrivelse

Åben og lys bolig
Husene i Stige indrettes med stort åbent køkken/alrum med fast inventar fra HTH i glat hvid afslutning med bordplade i farven skifer og med ilagt stålvask. Kogesektion, emfang og opvaskemaskine af anerkendt kvalitet. Der er forberedt for kølefryseskab, lejer medbringer selv dette. Stænkplade i glas bag kogesektion for nem rengøring.

Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til stor flisebelagt terrasse og græssået have. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Værelser i regulære størrelser.

Entre/bryggers med faste skabe fra HTH i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer ilagt rummelig stålvask. Aflukket teknikskab. Der forberedes plads og installationer til vaskemaskine og tørretumbler, og lejer medbringer selv disse.

Badeværelset monteres med fast badmiljø fra HTH. Bordplade og vask af formstøbt materiale samt spejl. Gulvstillet toilet med soft-close, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og designafløbsrende i bruseniche.

Loftslem til eget loftrum.

Lækre materialevalg
Husene indrettes lyse og venlige med hvide glatte lofter og vægge samt hvidlakeret træværk. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid.

Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum og stue samt værelser. Lækre klinkegulve af store klinker i mørkegråt i entre, bryggers, badeværelse og brus.

Lyskilde i bad, bryggers/entre. Endvidere spot i overskabe (ikke boligtype 120).

Der er gulvvarme i hele huset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Husene er udført med eget ventilationsanlæg, der sikre et sundt og godt indeklima.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt lyskilde ved entre- og terrassedør.

Forbrug afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Billeder er fra udstillingshuse i bebyggelsen. Møbler medfølger ikke. Vægge vil være hvidmalet. Forbehold for rettelser.

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

Hedelundhegnet
Hedelundmarken

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Menu