fbpx

Præstegårdsvej i Skibet

Lejeboliger i Skibet

– rækkehuse til leje i Trekantområdet lidt udenfor Vejle

Disse moderne lejeboliger i Vejle er beliggende i naturskønne Skibet i Vejle Ådal.

På lukket vænge, Præstegårdsvej,  er opført 23 moderne rækkehuse med carport og redskabsrum, terrasser og have.

Husene er opført i 2020 af Arkitekt- og byggefirmaet Menzer & Kristensen A/S og Milton Huse A/S.

Udover vores flotte boliger i Skibet, har vi andre ledige boliger, se mere her:
Ledige Boliger

Byggeriet er fuldført, og vi har udlejet alle boligerne i bebyggelsen.

Ønsker du at komme på interesselisten, kan du udfylde formularen nederst på siden.

Området - tæt på Vejle

Tæt på Vejle
I den vestlige del af Vejle finder du Skibet, der byder på mange af hverdagens fornødenheder. Der er f.eks. skole, børnehaver, idrætsforening osv. Skibet byder endvidere på fin natur, der er velegnet til løbe- og spadsereture. Får du lyst til at shoppe eller mærke byens puls, er Vejle med sit stærke handelsliv og spændende nye arkitektur ikke langt væk.

Lejebolig i skøn natur
Faktisk byder hele området omkring Vejle på store naturoplevelser. Til højdepunkterne hører bl.a. Vejle Ådal, Grejsdalen og Munkebjergskoven med de stejle skrænter.

Også Kongens Kær er værd at nævne, et enestående vådområde på over 100 hektar. Her kan man via stier og broer iagttage det flotte landskab og rige fugleliv.

Stisystemet i Skibet og nærområdet er meget velfungerende, så det er nemt at komme sikkert omkring.

Mange seværdigheder i Vejle og omegn
Tæt på Skibet finder du Lalandia Feriecenter, Givskud Zoo, Legoland Billund Resort og den gamle kongeby Jelling med de to gravhøje og Jellingstenen. Det samlede monument i Jelling er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Ved monumentet ligger det nye udstillingscenter Kongernes Jelling.

Vejle C 10 min

E45 12 min

Skibet Skole 5 min

Skibet Børnehus 5 min

Skolebus og Bybus

Rema1000 – Buldalen 5 min

Bebyggelsen

Vores bebyggelse på Præstegårdsvej består af 23 topmoderne og energivenlige rækkehuse opført på selvstændige grunde i størrelser på ca. 300-370 m2. Rækkehusene er fordelt på fire husrækker. Der er otte gavl-boliger på hver 120 m2 indrettet som 5-værelses boliger. De øvrige rækkehuse er midter-boliger i størrelse fra 106 til 116 m2, som alle er indrettet som 4-værelses boliger.

Til hvert hus hører på havesiden egen græssået have omkranset af hæk samt stor flisebelagt terrasse afgrænset med læhegn mod nabo. På ankomstsiden er der carport og udhus med fast gulv og egen flisebelagt indkørsel med plads til to biler. Endvidere et gårdrum afgrænset af læhegn og hække mod nabo.

Alle boligerne er i ét plan med stort åbent køkken/alrum i sammenhæng med stuen og med udgang til terrasse. Husene er udført med entre, bryggers og regulære værelser samt badeværelse med separat bruseniche og fast badmiljø.

Rækkehusene er moderne med lysegrå facader af Antibes mursten og med ensidig taghældning på 3,5% udført med moderne sort tagpap. Flotte murkroneafdækninger i zink. Tagrender og nedløb i zinkbelagt stål. Huset er med moderne træ/alu vinduer og døre, farve mørk udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduer er af skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt, så bebyggelsen fremstår smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Rækkehusene er indrettet lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Dejligt ovenlys i køkkenzonen for ekstra godt lysindfald. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme er muret og vandskuret i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Lejebolig med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse er monteret med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer samt hvidevarer af anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers. Rummelige stålvaske i køkken og bryggers. Bordplade og vask i badeværelse af formstøbt materiale. Fin spotbelysning over bordplade og under overskabe i køkkenet. Stænkplade i glas, bag kogepladen, for nem rengøring.

Væghængt toilet med soft close-sæde, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entre. Endvidere spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Forbrug afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig forefindes stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør og vognly.

Illustrationer er modelfotos. 

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

106-108 m2
116-120 m2

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Langeskov tæt på Odense – Flotte dobbelthuse
    Jerlev ved Vejle – Velindrettede nye boliger
    Menu