fbpx

Frugthaven i Nørre Aaby

Nye velindrettet lejeboliger i Nørre Aaby

– 24 rækkehuse til leje på nyt lukket vænge i tidligere frugtplantage.

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde flotte lejeboliger i Nørre Aaby i en tidligere frugtplantage. Bebyggelsen er døbt med det smukke navn Frugthaven og der er tale om et yderst rekreativt område.

Frugthaven består af 24 moderne rækkehuse i størrelsen 95, 100 og 115 kvm i et plan, opført på selvstændige grundstykker med indkørsel, carport, redskabsskur, mindre have og flisebelagt terrasse foran og bag boligen.

Husene opføres af Byggefirmaet Milton Huse A/S.

Futurum tilbyder indflytning 1. februar 2021

Huslejen begynder ved kr. 8.376,- ekskl. forbrug til el, vand og varme.

Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Nørre Aaby, har vi også andre boliger på vej – se mere her

Udlejningen er startet!

Kontakt vores udlejningsteam på telefon 64403700 og reserver din bolig

——-

Sådan reserverer du:

Du skal gøre dig klart, hvilken bolig du foretrækker, og det er selvfølgelig den bolig du skal forespørge på.

Omtrentlig 4-5 måneder før indflytningsdagen afholdes Åbent Hus, hvor du har mulighed for at se bolig og område nærmere an. Umiddelbart herefter indgås bindende lejekontrakt, hvor depositum også skal betales.

Ved reservationen skal du oplyse navn, cpr nr, e-mail og telefonnummer på alle de personer der skal indgå i det senere lejeforhold. Vi foretager en vurdering af dig som lejer, hvor vi bl.a. undersøger, om du er registreret i RKI. Hvis vi godkender dig som lejer, bekræfter vi reservationen. Der opkræves kr. 5.000 som reservationsbeløb, hvilket fratrækkes depositummet, der skal betales senere, jf. førnævnte. I det tilfælde du ophæver reservationen, og ikke ønsker at leje boligen alligevel, refunderes kr. 4.000.

Bebyggelsen

Frugthaven vil bestå af 24 energivenlige og nydelige rækkehuse i størrelsen 95, 100 og 115 kvm i et plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen indkørsel med carport og redskabsrum, mindre have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til entreen.

Facader af lyse Antibes mursten og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene monteres med moderne vinduer i træ/alu i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husenes vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Middelfart 10 min

E20 3 min

Nørre Aaby Skole / Nørre Aaby Realskole

Børnehuset Nørre Aaby

Bus Nørre Aaby St.

SuperBrugsen 2 min – REMA1000 4 min

Området

Hus i skøn natur
Vores rækkehuse i Frugthaven opføres i en tidligere frugtplantage med udsigt til dejlig sø. Hele bebyggelsen er omkranset af gamle træer, som giver læ fra de vide marker omkring.

Dejligt lokalområde i Nørre Aaby
Man vil opleve en tydelig landsbystemning i Frugthaven, der er beliggende i den nordlige del af Nørre Aaby, men alligevel tæt på bymidten.

Muligheder og seværdigheder
Nørre Aaby er en stationsby på det vestlige Fyn med ca. 3.000 indbyggere. Med bare 10 min kørsel finder du en af landets smukkeste golfbaner, Lillebælt Golfklub, her kan du ”gå en runde” med udsigt til skov og smukke Lillebælt.

I byen findes egen biograf og byen holder en årlig stor byfest i maj/juni hvor hele byen deltager i fællesspisning, tivoli mv.

Nørre Aaby Idrætspark indeholder fodboldstadion med tribune, flere tennisbaner og hele to sportshaller inkl. motionscenter for alle.

I byen er der to skoler, kommuneskole og privat realskole, samt fire efterskoler. Busforbindelser til Middelfart, Strib, Føns, Ronæs, Udby, Asperup, Roerslev, Blanke og Båring.

Regionaltog kører mod Fredericia den ene vej og Odense den anden vej.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Rækkehusene indrettes lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Dejlige vinduer fra gulv til loft for ekstra godt lysindfald overalt. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelige stålvask. Stænkplade i glas, bag kogepladen, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet med soft close-sæde, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers (i badeværelset i type 95 kvm).

Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entre. Endvidere spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Forbrug til el, vand og varme afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør og vognly.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

95 m2
100 m2
115 m2

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Brenderup Fyn – Mix af mindre og større rækkehuse i 1 plan
    Hundige Strandvej – 22 attraktive lejligheder til leje
    Menu