fbpx

Rugvænget/Rapsvænget i Kolding

Nye velindrettet rækkehuse i attraktive Vonsild i Kolding

– 41 moderne rækkehuse udlejes i nyt kvarter i attraktive Vonsild.

Med stor fornøjelse kan Futurum nu tilbyde lejeboliger i attraktive Vonsild.

Futurum tilbyder indflytning til 1. december 2021. Huslejen begynder ved kr. 8.575,- ekskl. forbrug til el, vand og varme. Mulighed for tilladelse til ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Bebyggelsen er beliggende på to nye lukkede vænger i Vonsild, der er Koldings sydligste bydel, blot 4 km syd for Koldings centrum. Vængerne er døbt Rugvænget og Rapsvænget.

Rugvænget består af 20 rækkehuse i størrelserne 85 m² (3 vær) og 95 m² (4 vær). Rapsvænget består af 21 lejeboliger i størrelserne 85 m², 95 m² og 105 m² (alle som 4 vær)

Alle husene opføres som rækkehuse på selvstændige grundstykker med egen indkørsel, carport, redskabsrum, dejlig have og flisebelagte terrasser.

Husene opføres af det anerkendte byggefirma Milton Huse A/S.

Udover vores flotte boliger i Vonsild, har vi også andre boliger på vej, se mere her

ALLE BOLIGERNE I BEBYGGELSEN ER UDLEJET. ENDNU EN ETAPE ER UNDER PLANLÆGNING

TILMELD DIG
Tilmeld dig interesselisten for bebyggelsen i formularen herunder, og få direkte besked, så snart der er en ledig bolig i bebyggelsen.

Bebyggelsen

Rugvænget og Rapsvænget vil bestå af 41 energivenlige og nydelige rækkehuse i størrelsen 85, 95 og 105 m² – alle i et plan tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen indkørsel med carport og redskabsrum, dejlig have, stor flisebelagt terrasse på begge sider af huset samt flisebelagt gangsti til entreen.

Murede facader og gavle af lyse beige mursten (Laika B542) og sort sadeltag med 25 graders hældning. Stern af træ i farven antrazit og mindre hvidmalet udhæng af træ.

Husene monteres med moderne træ/alu vinduer og døre (Auraplus 3-lags vinduer) i mørk farve udvendig og hvid indvendig i. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Kolding C 12 min

E45 7 min

Vonsild skole 5 min

Børnehuset i Vonsild 5 min

Bus stop Blåbærvej 2 min

Super Brugsen 4 min

Området

Hus i skøn natur
Vores nye moderne rækkehuse på Rugvænget og Rapsvænget opføres i den nyere bydel Vonsild i Kolding syd nær åbne arealer og alligevel tæt på byen.

Dejligt lokalområde
Vores bebyggelse findes på lukkede vænger med friarealer og god plads. Man føler sig godt tilpas med frisk luft og samtidig nem og hurtig adgang ind til byen.

Vonsild er en tidligere stationsby, der nu er vokset sammen med Kolding syd, og derved en del af Kolding.

Muligheder og seværdigheder
Vonsild Skole har 420 elever, fordelt på 0 – 9 klassetrin. Handlemuligheder er gode, Super Brugsen med OK tankanlæg ligger kun 4 min fra bebyggelsen. Sydbank arena tidligere Kolding Hallerne ligger i Vonsild, og desuden tæt på Vonsild ligger et af de få af Jyllands drive in apoteker.

Kolding by er en storby med 93.175 indbyggere, der har alt fra cafeer, til store indkøbscentre, sportsmuligheder og meget andet.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
De moderne rækkehuse indrettes lyse og venlige, med hvide glatte lofter og vægge. Dejlige vinduer fra gulv til loft for ekstra godt lysindfald overalt. Gulve af egeplank (laminat) i køkken/alrum, stue og værelser. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med lækre klinkegulve i mørkegrå. Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Hus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelige stålvaske. Stænkplade i glas, bag kogepladen, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Anerkendte hvidevare medfølger
Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers som lejer selv medbringer.

Fast belysning
Lyskilde i bad og bryggers, samt ved ventilation på loft.
Spot i overskabe i køkken.

Forberedt for el-bil
Der er forberedt med tomrør til lade station for el – køretøj.

Gulvvarme og sundt indeklima
Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Individuelle forbrugsmålere
Forbrug til el, vand og varme afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt væglampe ved entredør og vognly.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Menu