fbpx

Dværgpilen i Horsens

Spændende moderne dobbelthuse på Dværgpilen i Horsens udlejes.

– 24 dobbelthuse til leje på nyt lukket vænge

Er du på udkig efter en moderne lejebolig i det sydlige Horsens, så læs med her på siden

Dværgpilen består af 24 moderne boliger opført som dobbelthuse i ét plan. Boligstørrelser på 85 m² (3 vær) og på 95 m² (4 vær) med eget godt redskabsrum med fast gulv, have og stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen.

Futurum tilbyder indflytning 1. oktober 2021. Huslejen starter fra kr. 8.275,- ekskl. forbrug til el, vand, spildevand og varme. Der kan opnås tillades til ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Husene opføres af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S

Udover vores flotte boliger i Horsens, har vi også andre ledige boliger, se mere her

NYE DETALJER

Du kan finde priser, størrelser, plantegninger og meget mere ved at folde ud i listen under ”Lejemål og økonomi” herunder.

TILMELD DIG
Tilmeld dig interesselisten for bebyggelsen i formularen herunder, og få direkte besked, så snart udlejningen starter.

Bebyggelsen

Bebyggelsen på Dværgpilen i Horsens vil bestå af 24 energivenlige og nydelige boliger opført som dobbelthuse – på henholdsvis 85 m² (3 vær) og 95 m² (4 vær) tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører eget redskabsrum, have og stor flisebelagt terrasse.

Facader af lyse mursten i farven beige og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene monteres med moderne træ/alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Horsens C 11 min

E45 10 min

Højvangs skolen 4 min

Daginstitutionen Højvang 2 min

Bus stop 2 min

Føtex 4 min

Området ved Dværgpilen og Horsens By

God og børnevenlig beliggenhed
Dværgpilen er beliggende naturskønt i et nyt boligområde syd for Tyrsted i den sydlige del af Horsens. Området er yderst børnevenligt med 3 integreret daginstitutioner, Højvangskolen – som en af de bedste folkeskoler i kommunen samt Dagnæs skolen.

Nem til indkøb
Herudover er der gode indkøbsmuligheder, Rema1000, Fakta og Føtex samt flere specialforretninger. Ligeledes er Horsens gågade og banegården indenfor kort afstand.

Skønt udeliv
Boller Skov er perfekt til udelivet med mange gå- og løberuter, klatretræer og hundeskoven. Herudover er planetstien/Boller stien ideel for familieudflugten eller løbeturen, hvor man ender ved det naturskønne Boller Slot. Boller Slot er specielt kendetegnet ved sin flotte slotshave, der kan besøges i sommerhalvåret og altid er god til en familieudflugt med madkurven.

Nyt attraktivt boligområde
Tyrsted er under stor udvikling med flere grundudstykninger til nye familier. Der er ligeledes utrolig mange muligheder for sportsaktiviteter i de foreninger der ligger i området. Herunder bl.a. fodboldklubber, danseskole, gymnastikforening, rideskole, fitnesscentre og bowlinghallen. Herudover er der flere arrangementer/aktiviteter for at styrke naboskabet, mange af disse foregår i Tyrsted Kirkes Sognehus, hvor alle er mere end velkomne. Den nye Ringvej Syd gør det supernemt at komme til og fra motorvejen.

Horsens har meget at tilbyde
Horsens er en by i Østjylland og er med sine 59.449 indbyggere Danmarks 8. største by, placeret for enden af Horsens Fjord. I dag er byen i en udviklingsfase med ny industri, der flytter til byområdet eller udvider allerede eksisterende aktiviteter. Transportcentrum er i de sidste par år flyttet fra trekantområdet til Horsens. Byen har stor elektronikindustri og en del grafiske firmaer.

Horsens har flere museer, tilbagevendende kulturbegivenheder, og er også kendt for at kunne tiltrække internationale musikere som Bob Dylan, Madonna, Rolling Stones, Dolly Parton, Elton John, AC/DC og mange andre. En stor begivenhed er den årligt tilbagevendende Europæisk Middelalderfestival, hvor cirka 60.000 besøgende oplever Middelalderen over to dage, altid den sidste weekend i august, fredag – lørdag.

På sportens område har horsensianerne blandt andre håndboldklubben Horsens KH der spiller i damehåndboldligaen og fodboldklubben AC Horsens som spiller i Superligaen.

Vitus Bering uddannelse centeret i Horsens har flere afdelinger. Byggeteknisk Højskole BTH, Ingeniørhøjskolen IH, Tekniske Skole HTS, Teknisk Gymnasium HTX, AMU Center, Gedved Seminarium.

Derudover findes følgende uddannelsesinstitutioner, Horsens Amtsgymnasium, Horsens Statsskole, Horsens Handelsskole, Horsens VUC og HF og Bygholm landbrugsskole.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene indrettes lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide glatte vægge og lofter i hele boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som eg plank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogesektion, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Kogeplade med induktion og ovn med pyrolyse teknologi. Køle-/fryseskab.

Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, som lejer selv medbringer.

Lysinstallation med spot i bad og bryggers.
Desuden spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Forbrug til el, varme, vand og spildevand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne.
Opvarmning fra fjernvarme.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

85 m2
95 m2

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Menu