fbpx

Gedehaven i Bjergby

Flotte dobbelthuse i indbydende Bjergby mellem Hjørring og Hirtshals

– 12 lækre dobbelthuse til leje på Gedehaven

Skal du også have fat i en af de attraktive lejeboliger? Beliggende i roligt nybyggerkvarter på Gedemålet i Bjergby, nord for Hjørring?

Husene er topmoderne, og området byder på både landsby og natur. Samtidigt kan du nemt komme både mod nord og syd via hovedåren Hirtshalsmotorvejen.

Bebyggelsen består af 12 moderne huse opført som dobbelthuse. Størrelser på 85 m² (3 vær), 95 m² (4 vær) og 105 m² (4 vær) – alle i ét plan med eget godt redskabsrum med fast gulv, have, stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen samt egen carport.

Husene opføres af det velrenommerede byggefirma Milton Huse A/S

Futurum tilbyder indflytning 15. marts 2022.

Huslejen starter fra kr. 7.875/md. ekskl. forbrug til el, vand og varme.

Der kan ansøges om tilladelse til ét husdyr pr. husstand – én indekat eller én hund.

Udlejningen er i gang.
Se mere om, hvilke boliger der endnu er ledige herunder.

Tilmeld dig projektets interesseliste i formularen herunder, og få direkte besked, så snart der er nye oplysninger omkring byggeriet, Åbent Hus m.v.

Området

Tæt på Hjørring og Hirtshals
Bjergby er en lille by i Vendsyssel, der med 10 minutter til henholdsvis Hjørring og Hirtshals, og 30-35 minutter til Aalborg ad motorvejen, er trafikalt beliggende særdeles godt. Bjergby ligger i Hjørring Kommune og er uadskillelig forbunden med Mygdal, der er beliggende 3 km fra Bjergby. Tilsammen har de to byer ca 1.400 indbyggere.

Alle hverdagens fornødenheder
Bjergby er et velfungerende lokalsamfund omgivet af skøn natur. Her findes alle hverdagens fornødenheder i form af skole, SFO, børnepasning og fritidsfaciliteter for alle i familien.

Uovertruffen natur
Området er meget kuperet med mange dejlige udkigspunkter, dybe dale, skove og marker. Der er få km til Danmarks bedste strande mod vest og nord, som mange kender fra sommerferier i Vendsyssel.

Stærkt foreningsliv og mange fritidsaktiviteter
Bjergby-Mygdal har en stor veldrevet idrætsforening med et stort udvalg af idrætsmuligheder. Derudover findes kroketklub, ridecenter, ungdomsskole, madlavningshold for mænd og KFUM- spejdere.
Iht lokalrådet i området (citat) arrangeres der traveture seks gange årligt med lokale fortællere. Lokale cykel entusiaster har for nylig etableret en ny mountainbikebane. Der ses et hav af kortlagte stier i forskelligt terræn, cykelgrupper, løbeklub, fælles nytårsaften komsammen ved Dagli’Brugsen, gourmetaftener, ”kun for damer” aften, månedlig fællesspisning i forsamlingshuset, revy, dilettant, julefrokost, sommerfester, torvemarkeder, forårsrengøring, Senior_IT og bankospil.

Hjørring centrum 10 min

Hirtshalsmotorvejen 2 min

Bjergby – Mygdal Skole 2 min

Børnehuset Bjergby 2 min

Bus stop 1 min

Coop Dagli’Brugsen Bjergby 2 min

Bebyggelsen

Vores bebyggelse på Gedehaven kommer til at bestå af 12 energivenlige og nydelige boliger opført som dobbelthuse – i størrelser på 85 m², 95 m² og 105 m² – tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen carport og stort redskabsrum på hele 7 m², have og stor flisebelagt terrasse for og bag huset.

Facader af lys grå mursten med sort/brune nuancer og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene monteres med moderne træ/alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer.

Materialevalget er både gennemtænkt og harmonisk, derfor vil husene vil fremstå smukke, tidløse og velholdte i mange år fremover.

Boligbeskrivelse

Lyse og åbne boliger
De lækre dobbelthuse har stort åbent køkken/alrum belyst fra flere sider, udlagt trælaminatgulve og har fast inventar fra HTH.

Der medfølger alle hvidevarer i anerkendt kvalitet, herunder ovn med pyrolyse, kogesektion med induktion, emhætte, opvaskemaskine og køl/fryseskab.

Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen. Fra denne store fællesrum er der to udgange via terrassedøre til have og terrasser. Værelser i god størrelse. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle værelser er udlagt med trælaminatgulve. Boligen er opført med hvide glatte vægge og lofter, samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre.

Gennemgående lækkert materialevalg
Entré/bryggers er udlagt med store klinker i farven antracit. Faste skabe og bryggersvask nedfældet i bordplade. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er der et aflukket teknikskab til hvert hus. Loftslem til eget loftrum.

Badeværelset er også udlagt med store klinker i farven antracit og med væghængt Ifö-toilet. Bruseniche med armatur, bruse hoved og brusestang fra Grohe. Fast badmiljø fra HTH med kompositplade med vask.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Sundt og komfortabelt indeklima
Boligen er med gulvvarme overalt. Gulvvarmen styres via separate termostater i alle rum.

Boligen er udført med ventilationsanlæg, der medvirker til det sunde og gode indeklima.

Lavt energiforbrug
Opvarmningen sker med luft til vand varmepumpe, hvor udemodulet er integreret i redskabsrummet.

Forbrug til el, spildevand og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne.

Multimedie
Fiber eller kabeltv indføres i boligen. Der er i boligen flere antennestik til TV.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Menu