fbpx

Skovmårvej i Hinnerup

Spændende lejeboliger på Skovmårvej i attraktive Hinnerup

– 43 rækkehuse til leje på lukket vænge i moderne nybyggerkvarter

Med stor fornøjelse udlejer Futurum flotte lejeboliger i attraktive Hinnerup i provinsen udenfor Århus. Bebyggelsen er topmoderne med alt hvad hjertet kan begære.

Bebyggelsen på Skovmårvej består af 43 moderne rækkehuse i størrelsen 109 m² og 120 m² fordelt på 2 etaper. Husene er alle i et plan, opført på selvstændige grundstykker med egen indkørsel, redskabsskur, mindre have og stor flisebelagt terrasse foran og bag huset.

Husene opføres af det velrenommerede byggefirma Milton Huse A/S for SØM Ejendomme.

Futurum tilbyder indflytning allerede i morgen for etape 1 henholdsvis den 15. maj 2021 for etape 2

Huslejen er kr. 10.685 for type 109 og kr. 11.250 for type 120 ekskl. forbrug til el. vand og varme.

Der kan opnås tillades til ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Hinnerup, har vi også andre ledige boliger, se mere her

Udlejning er i fuld gang – Etape 2 nu åben for udlejning

Der er få ledige huse tilbage i etape 1 til indflytning den 1. marts 2021. Udlejningen af husene i etape 2 til indflytning den 15. maj er netop begyndt.

Har du spørgsmål eller ønsker en fremvisning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6440 3700

Bebyggelsen

Skovmårvej består af 43 energivenlige og nydelige rækkehuse, 19 på 109 m² og 24 på 120 m², i et plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen indkørsel med p-plads, redskabsrum, mindre have, stor flisebelagt terrasse og flisebelagt gangsti til entreen. Der adskilles mellem boligerne med sortmalet træhegn. De store huse på 120 m² udføres med to badeværelser og selvstændigt garderoberum.

Facader af lyse mursten fra Egernsund (type Cassis) og sadeltag med 25 graders hældning udlagt med sorte tagsten. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene monteres med moderne træ/alu fra Rationel udført med 3 -lags glas i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husenes vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Århus C 25 min

E45 8 min

Haldum-Hinnerup Skolen 3 min

Børnehuset Bymarken 2 min

Busstop Mågevej/Rylevej 3 min

SuperBrugsen 5 min / Fakta 5 min / Netto 5 min

Området ved Hinnerup

Lukket vænge med smukke friarealer
Rækkehusene på Skovmårvej opføres på et nyt lukket vænge, beliggende i udkanten af Hinnerup, i nordvestlig retning mod Hadsten. Der er planlægges med anlæggelse af rekreative fælles friarealer til glæde og gavn for hele bebyggelsens beboere. Der vil blive bygget en legeplads, bålsted, bord- bænkesæt og meget andet, ligesom der udføres også en del bevoksning i området, bla. en allé af frugttræer.

Dejligt naturområde
Lige syd for vores bebyggelsen findes store skovområder, Hinnerup Skov og Norring Vesterskov, som er privat ejet – men som må benyttes via stisystemer. Skovene er kendt for deres svampe som man må plukke til privatforbrug. I den østlige del af Hinnerup Skov, tæt på byen, findes et 6 km MTB-spor til offentlig brug.

Adgang til alle hverdagens fornødenheder
Der er rig mulighed for at dyrke sport og anden aktivitet i byen, så som aikido, badminton, cykling, dans, fodbold, håndbold, spinning, fitness, senior idræt, svømning, tennis og meget andet. Skoler, daginstitutter, dagligvarebutikker og anden handlen er i en afstand på under 5 min fra bebyggelsen og kan foregå sikkert uden at krydse en vej.

Hinnerup
Hinnerup er en større provinsby udenfor Århus med ca. 8.000 indbyggere. Hinnerup er det administrative centrum i Favrskov Kommune i region Midtjylland.
Byen er beliggende 12 km nordvest for Århus og fungerer i praksis som en forstad til denne. Hinnerup er stort set vokset sammen med Søften i syd og de to byområder har tilsammen over 10.000 indbyggere

I Hinnerup bosætter man sig i rekreative omgivelser med størstedelen af hverdagens fornødenheder lige ved hånden

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Rækkehusene indrettes lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide glatte vægge og lofter i hvid og ultrafin træbeton fra Troldtekt for fantastisk akustik i boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som eg plank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelige stålvask. Stænkplade bag kogesektion, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt toilet med soft close-sæde, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers.

Lysinstallation med spot i bad, bryggers/entre. Endvidere spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Der er postkasse ved boligen.

Forbrug til el, vand og varme afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning via fjernvarme.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

120 m2 E1
109 m2 E1
120 m2 E2
109 m2 E2

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Menu