fbpx

Højgårdsparken i Haderslev

Spændende rækkehuse på Højgårdsparken i Haderslev udlejes.

– 28 rækkehuse til leje på nyt lukket vænge.

I samarbejde med den Haderslev-baseret ejendomsinvestor, ET Bolig Invest ApS, kan Futurum med stor fornøjelse nu tilbyde spændende lejeboliger i tillokkende Haderslev

Bebyggelsen er topmoderne og området byder på alt hvad hjertet kan begære, hvor du nemt kan bringe dig nord- eller sydpå via hovedåren Motorvej E45.

Bebyggelsen består af 28 moderne rækkehuse i størrelser på 99 m² 4.vær. og 110 m² 4.vær. i ét plan  med eget godt redskabsrum med fast gulv, have og stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen.

Husene opføres af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S

Er du på udkig efter en bolig til leje i dette område, så læs med her på siden.

Futurum tilbyder indflytning 1. oktober 2021.

Huslejen starter fra kr. 8.870,- ekskl. forbrug til el, vand og varme.

Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Haderslev, har vi også andre ledige boliger, se mere her

Tilmeld dig projektets interesseliste i formularen herunder, og få direkte besked, så snart udlejningen starter.

Der er fuld fart på byggemodningen, og selve husprojektet er i øjeblikket på tegnebrættet.

Indholdet på siden her, udgør i store træk det vi selv kender til projektet. Vi kender ikke den endelige udformning af bebyggelsen herunder indretninger.

Bemærk derfor at fotos på denne side er modelfotos, der snarest vil blive opdateret med aktuelle illustrationer i takt med at projekteringen skrider frem.

Bebyggelsen

Bebyggelsen på Højgårdsparken i Haderslev vil bestå af 28 energivenlige og nydelige rækkehuse – på henholdsvis 99 m² og 110 m², tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører eget redskabsrum, have og stor flisebelagt terrasse.

Facader af lyse beige mursten (model Laika fra Strøjer Tegl) og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene monteres med moderne Træ/Alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Kolding 25 min

E45 7 min

Skole 5 min

Børnehuset Rosengården 5 min

Rutebil Station 6 min

Rema 1000 2 min / Føtex 5 min

Området ved Højgårdsparken i Haderslev

God og børnevenlig beliggenhed
Haderslev er en by i det østlige Sønderjylland, beliggende 37 km syd for Kolding og 26 km nord for Aabenraa. Øst for byen ligger Haderslev Fjord, og vest for byen ligger Haderslev Dam. Byens navn stammer fra Kong Hader og Haderslev er et større provinsby med ca. 22.000 indbyggere.

Vores rækkehuse på Højgårdsparken i Haderslev opføres på helt nyt lukket vænge nær Højgårdvej og Ladegårdvej med indkørsel fra Gammel Christiansfeldsvej.

Haderslev Vesterskov, som er en national skov med rig mulighed for at vandre og tage løbeture på afmærkede stier, ligger som nabo på den modsatte side af vejen. Skoven indeholder hundeskov, skovlegeplads, gravhøje, madpakkehus, bålplads og meget andet.

Der ses en helt ny børnevenlig cykelsti med direkte adgang til Sydbank Park (fodbold stadion), skoler og byens centrum. Afstanden til Haderslev centrum er blot 8 min.

Haderslev har meget at tilbyde
Haderslev har fire folkeskoler, fem specialskoler og fire privatskoler. Ungdomsuddannelser kan tages på Haderslev Katedralskole (gymnasium) eller Haderslev Handelsskole 5 min fra bebyggelsen.

I byparken Kløften afholdes hvert år over tre dage, Kløften Festival, der besøges af omkring 8.000 gæster.

Haderslev er hovedsæde for sportsklubben Sønderjysk Elitesport, som bl.a. har et fodboldhold i Superligaen og som har hjemmebane på Haderslev fodboldstadion Sydbank Park.

Haderslev Kommune er fra 2007 eliteidrætskommune i samarbejde med Team Danmark. Udviklingen af elite- og talentarbejdet skal blandt andet fokusere på fodbold, ishockey, men også svømning og golf samt en række mindre idrætsgrene så som tennis og en Padel Club.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene indrettes lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide glatte vægge og lofter i hele boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som eg plank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogesektion, for nem rengøring. Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Toilet fra Ifö Sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Alle hvidevarer medfølger i anerkendt kvalitet. Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, som lejer selv har med.

Lysinstallation med spot i bad og bryggers/entre.
Desuden spot i overskabe i køkken.

Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Boligen er udført med ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør.

Forbrug til el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne. Opvarmning fra varmepumpe, luft til vand.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Lejemål og økonomi

Så snart den endelige udformning af bebyggelsen er fastlagt, kan du læse mere om de enkelte boliger/lejemål herunder. Skriv dig på interesselisten herunder, for at være blandt de første der får besked.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Brædstrup – indbydende rækkehuse i et plan på Ring Søpark
    Ringsted – Nye spændende gårdhavehuse i ”den røde by”
    Menu