fbpx

Højgårdsparken i Haderslev

Spændende rækkehuse i Højgårdsparken i Haderslev

– 50 rækkehuse til leje på to nye lukkede vænger.

I samarbejde med den Haderslev-baseret ejendomsinvestor, ET Bolig Invest ApS, kan Futurum med stor fornøjelse nu tilbyde spændende lejeboliger i tillokkende Haderslev.

Bebyggelsen er topmoderne og området byder på alle hverdagens fornødenheder, hvor du nemt kan bringe dig nord- eller sydpå via hovedåren Motorvej E45.

Bebyggelsen udføres i to etaper. Den første etape omfatter 28 huse i størrelser på 99 m² og 110 m² og den anden etape omfatter huse i størrelsen 85 m² og 95 m². Der er tale om moderne og energivenlige boliger i ét plan, med egen have og stor flisebelagt terrasse foran og bag boligen samt eget redskabsrum.

Futurum tilbyder indflytninger i de to etaper ved følgende tider:

Etape I – 1. oktober 2021
Etape II – 1. september 2022

Der kan opnås tillades til ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Husene er opført af det velrenommeret byggefirma Milton Huse A/S

Udover vores flotte boliger i Haderslev, har vi også andre ledige boliger, se mere her

YEEEEEEEES! Højgårdsparken udvides med etape 2 og byggeriet er allerede i fuld gang.

Tilmeld dig vores interesseliste nederst på siden, og få direkte besked, når vi påbegynder udlejningen af etape 2

Bebyggelsen

Bebyggelsen I Højgårdsparken i Haderslev vil bestå af 50 energivenlige og nydelige rækkehuse – på henholdsvis 85, 96, 99 og 110 m², tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører eget redskabsrum, have og stor flisebelagt terrasse.

Facader af lyse beige mursten og sort sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve.

Husene monteres med moderne træ/alu vindues- og dørpartier med 3-lags glas, hvid inde og mørke ude. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skiffer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så husene vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Kolding 25 min

E45 7 min

Favrdalskolen 5 min / Haderslev Real skole 5 min

Børnehuset Rosengården 5 min

Rutebil Station 6 min

Rema 1000 2 min / Føtex 5 min

Sydbank Park 5 min

Vesterskov 2 min

Området ved Højgårdsparken i Haderslev

God og børnevenlig beliggenhed
Haderslev er en by i det østlige Sønderjylland, beliggende 37 km syd for Kolding og 26 km nord for Aabenraa. Øst for byen ligger Haderslev Fjord, og vest for byen ligger Haderslev Dam. Byens navn stammer fra Kong Hader, og Haderslev er en større provinsby med ca. 22.000 indbyggere.

Vores rækkehuse i Højgårdsparken i Haderslev opføres på to helt nye lukkede vænger. Den første etape har adgang fra Gammel Christiansfeldsvej og den anden etape fra Ladegårdsvej. Der er stiforbindelse mellem de to nye vænger.

Haderslev Vesterskov, som er en national skov med rig mulighed for at vandre og tage løbeture på afmærkede stier, ligger som nabo på den modsatte side af vejen. Skoven indeholder hundeskov, skovlegeplads, gravhøje, madpakkehus, bålplads og meget andet.

Der ses en helt ny børnevenlig cykelsti med direkte adgang til Sydbank Park (fodbold stadion), skoler og byens centrum. Afstanden til Haderslev centrum er blot 8 min.

Haderslev har meget at tilbyde
Haderslev har fire folkeskoler, fem specialskoler og fire privatskoler. Ungdomsuddannelser kan tages på Haderslev Katedralskole (gymnasium) eller Haderslev Handelsskole 5 min fra bebyggelsen.

I byparken Kløften afholdes hvert år over tre dage, Kløften Festival, der besøges af omkring 8.000 gæster.

Haderslev er hovedsæde for sportsklubben Sønderjysk Elitesport, som bl.a. har et fodboldhold i Superligaen og som har hjemmebane på Haderslev fodboldstadion Sydbank Park.

Haderslev Kommune er fra 2007 eliteidrætskommune i samarbejde med Team Danmark. Udviklingen af elite- og talentarbejdet skal blandt andet fokusere på fodbold, ishockey, men også svømning og golf samt en række mindre idrætsgrene så som tennis og en Padel Club.

Boligbeskrivelse

Åbent og lyst rækkehus
Husene indrettes lyse og venlige. Store vinduer og glaspartier med godt lysindfald overalt. Der ses hvide glatte vægge og lofter i hele boligen.

Lyse gulve i køkken/alrum, stue og værelser af laminat som eg plank. Entre, bryggers, badeværelse og brus udføres med store lækre klinkegulve i mørkegrå.

Alle døre i glat hvid med rustfri stålgreb og uden dørtrin for optimal betjening. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Vægge mod gulv afsluttes med hvide glatte fodpaneler.

Rækkehus med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb.

Køleskabsmodul samt opvaskemaskine udføres som integreret løsning. Ovnen placeres højt for bedst mulig betjening. Alle hvidevarer i køkken medfølger i anerkendt kvalitet.

Der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler i bryggers, som lejer selv medbringer.

Bordplader i køkken og bryggers i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask. Stænkplade bag kogesektion, for nem rengøring.

Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Væghængt kloset fra Ifö, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Lysinstallation med spot i bryggers/entre, gang og badeværelse.
Desuden spot i overskabe i køkken.

Opvarmning ved varmepumpe, luft til vand. Der er gulvvarme i hele rækkehuset, som styres via separate trådløse termostater i alle rum. Husene er udført med egne ventilationsanlæg, der sikrer et sundt og godt indeklima.

Udvendig monteres der stikkontakt og vandhane samt lampe ved entredør og ved redskabsrum. I redskabsrummet udføres lys og stikkontakter.

Forbrug til el og vand afregnes direkte mellem lejer og forsyningsselskaberne.

Illustrationer er modelfotos. Forbehold for rettelser.

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Menu