fbpx

Sellerihaven i Bullerup

Spændende lejeboliger på Sellerihaven i Bullerup ved Agedrup.

Hos Futurum tilbyder vi nu moderne lejeboliger beliggende i Bullerup ved Agedrup. Bebyggelsen er topmoderne og beliggende i nyt attraktivt byområde nordøst for Odense.

Med indkørsel fra Lunden i Bullerup, opføres på nyt vænge benævnt Sellerihaven, 34 moderne rækkehuse på selvstændige grundstykker med egen indkørsel med plads til to køretøjer, redskabsskur, mindre have med terrasse foran og bagved boligen.

Husene opføres af det velrenommerede byggefirma Milton Huse.

Der er tale om lejeboliger, som kan indflyttes 1. september 2021 og huslejen starter ved kr. 8.650 pr. mdr. – ekskl. forbrug til el, vand og varme.

Der tillades ét husdyr – én kat eller én hund – pr. husstand.

Udover vores flotte boliger i Sellerihaven i Bullerup, har vi også andre ledige boliger, se mere her

Udlejningen er startet – Få ledige boliger.
Kontakt os allerede i dag for leje heraf.

Tilmeld dig vores interesseliste nederst på siden, og få direkte besked, såfremt der er nye oplysninger omkring byggeriet.

Bebyggelsen

Bebyggelsen i Bullerup vil bestå af 34 energivenlige og nydelige rækkehuse. 11 på 85 m², 15 på 95 m² og 8 på 105 m², alle i et plan, tegnet i en moderne og enkel streg.

Til hvert hus hører egen have, stor flisebelagt terrasse, indkørsel med plads til to køretøjer, flisebelagt gangsti til entreen og et godt fritliggende udhus på 7 m² med fast gulv.

Facader af lys grå moderne mursten og sort afvalmet sadeltag med 25 graders hældning. Mindre hvidmalet udhæng og stern i mørk farve. Husene monteres med moderne vinduer i træ/alu, med 3-lags glas i mørk farve udvendig og hvid indvendig. Sålbænke under vinduespartierne i mørk skifer.

Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Odense C 15 min

E20 11 min

Skole 5 min på cykel

Dagligvarebutik 2 min

Området

Bullerup – og Agedrup, som er vokset sammen med Bullerup – ligger i det nordøstlige Odense, tæt ved Odense Fjord og langs landevejen mod Kerteminde. Det særlige ved området er, at man kan bo i landlige omgivelser og samtidig have kort afstand til både by- og kulturlivet i centrum og naturen omkring Odense Å og Odense Fjord. Ræveskoven, Vejrup Å, flere små vandløb og mange rekreative stier inviterer til gåture og naturoplevelser.

I området findes dagligvarebutikker, skoler, idrætsforening,  rideklub, sportshal, svømmehal og sundhedshus, samt en aktiv beboerforening, Agedrup Sogn Beboerforening, der bl.a. arrangerer Skt. Hans fest, hvor ca. 1.000 deltager, juletræstænding, fastelavn og en årlig affaldsindsamling. Beboerne er meget aktive, og i 2017 deltog Bullerup og Agedrup i ”Borgerne Bestemmer”, hvor borgerne stemte om anvendelse af 200.000 kr. til projekter i bydelen.

Boligbeskrivelse

Rækkehuse med fine detaljer
Køkken, bad, bryggers og soveværelse monteres med moderne HTH-moduler i glat hvid afslutning og med rustfri greb. Bordplader i praktisk laminat i farven rustik skifer med rummelig stålvask.

Vask i badeværelse af formstøbt materiale. Toilet fra Ifö sign, kvalitetsarmaturer fra tyske Hans Grohe og linjeafløb i bruseniche.

Hvidevarer som ovn, induktionskogeplade, emhætte og opvaskemaskine  medfølger i anerkendt kvalitet. Ovn er med pyrolyse teknologi og der er forberedt for vaskemaskine og tørretumbler, som lejer selv skal medbringe. Derudover skal lejer også selv medbringe eget køle-/fryseskab.

Husene udføres med stort åbent køkken/alrum udlagt med laminatgulv eg plank og med fast inventar fra HTH og hvidevarer af anerkendt kvalitet. Stænkplade i glas bag kogeplade for praktisk rengøring.

Køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang via terrassedør til have og terrasse. Store børneværelser. Soveværelse med faste garderobeskabe fra HTH. Alle udlagt med laminatgulv eg-plank.

Overalt i boligen ses glatte hvide vægge og lofter samt hvidlakeret træværk og glatte hvide døre monteret stålgreb i rustfri og uden dørtrin for optimal betjening. Murede og vandskuret vindueskarme i hvid.

Lækre materialevalg
Entre/bryggers udlægges med store klinker i farven antracit. Faste skabe med bordplade fra HTH. Der er forberedt plads til vaskemaskine og tørretumbler som lejer selv har med.

Endvidere kan nævnes at der findes aflukket teknikskab og loftslem til eget loftrum.

Badeværelset udlægges også med store klinker i farven antracit. Ifö toilet, og alle armatur er tyske kvalitetsprodukter fra Hans Grohe.

Designafløbsrende i bruseniche. Fast badmiljø fra HTH med håndvask og spejl.

Hele husets klima styres trådløst med gulvvarme i alle rum, samt lydisoleret varmegenvindingsanlæg. Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entre. Der udføres udvendig vandhane og der er postkasse ved boligen.

Boligerne opvarmes med fjernvarme

FORBEHOLD FOR RETTELSER. BILLEDER ER MODELFOTOS

Lejemål og økonomi

Fold ud for at se detaljer om boligerne samt information om husleje, overtagelsesdato mm.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Ring eller skriv til udlejningsteamet:

Tlf. 64 40 37 00
info@futurum-invest.dk

Sine Lindberg

Ann Sophie Larsen

Indsend interesseformular

Bemærk, at denne formular kun kan anvendes ved interesse i en bolig beskrevet på denne side.

    Jeg ønsker også at blive kontaktet, da jeg har flere spørgsmål

    Menu