fbpx

Dit nye hjem venter på dig - find det her

Hos Futurum tilbyder lækre kvalitetsboliger i hele Danmark – og vi har nøje udvalgt attraktive områder og kvarterer.
Alle vores huse er moderne og tidssvarende – opført i kvalitetsmaterialer og gennemtænkt, så de fremstår både pæne og velholdte fremover.
I og omkring vores ejendomme lægger vi altid vægt på at fællesarealer er velholdte og nydelige, således at det er med til at danne grobund for den perfekte bolig – til glæde for både lejere og lokalområde.

Vi har ejendomme i hele Danmark, søg herunder eller bliv inspireret i oversigten

Vejle

Bruuns Ager 1-58 i Balle-Bredsten

I det naturskønne vestlige forstadsbæltet til Vejle – nærmere bestemt i Balle-Bredsten området – opføres en bæredygtig småhusbebyggelse med i huse i størrelser fra 75 til 115 m²

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Haderslev

Gl. Christiansfeldvej 102-154 / Ladegårdsvej 2a-6g i Haderslev

I Haderslev – syd for Kolding og nord for Aabenraa, opføres 50 attraktive rækkehuse i størrelsen 85 m² til 110 m² med egen have og redskabsrum.

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Middelfart

Rødtungen 1-68 / Slethvarren 1-26 i Middelfart by

I Skrillinge – med nem adgang fra Toften – opføres 70 fritliggende huse i størrelserne 85, 95, 105 og 115 m2. Alle husene er i et plan og med egen carport.

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Vejle

Græsmarken 33-92 i Jerlev

Græsmarken er et nyt vænge i Jerlev – her er der rigtige gode tilkørselsforhold og fine omgivelser, omringet af dejlig natur.

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Hjørring

Gedehaven 1-12 i Bjergby

I hyggelige Bjergby – 8 km nord fra Hjørring centrum og 12 km syd for Hirtshals – opføres disse 12 særdeles velindrettede huse i størrelser på hhv. 85 m², 95 m² og 105 m². Til hvert hus er egen indkørsel, carport, redskabsrum, have og flisebelagte terrasser.

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Kolding

Rugvænget 2-40 / Rapsvænget 1-21 i Vonsild

Med adgang fra Blåbærvej i Vonsild – på nyt vænge – opføres moderne rækkehuse i størrelserne 85, 95 og 105 m² – alle i ét plan.

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Horsens

Ring Søpark 2-62 i Brædstrup

I naturskønt område tæt på Ring Sø
– udlejes disse 27 indbydende rækkehuse i et plan, i størrelser fra 78-96 m², alle med egen have, terrasser og redskabsrum med fast gulv.

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Aabenraa

Høgelshøj 2-80 i Aabenraa

I det vestlige Aabenraa i attraktivt område udlejes 40 velindrettede rækkehuse. Boligstørrelserne er fra 75 m² til 105 m². Boligerne har egen p-plads, have, terrasse og redskabsrum.

LÆS MERE OG BLIV SKREVET OP >

Aktuelle Futurumboliger på boligportal.dk

Menu